To co lubie i co jest mi bliskie :)
Ładne okazy kani. Tylko takie mało rozwinięte źle się potem smaży.
te byly bardzo mięsne ;) nie nadawały sie do jedzenia. Ale na foto w sam raz :-)
A ja się boję kani, rośnie ich u nas dużo, ale nigdy się nie odważyłam ich zrywać. Podobno są pyszne, ale łatwo je pomylić ze sromotnikiem - podobno.
ktoś kto zna sie dobrze na tych grzybach powinien Ci je pokazac i mozna je jek schabowego podawac :) sa przepyszne :)polecam !!!
My też mało w tym roku.Ale sowy były. A jakże!!!Uwielbiam.
Fotogeniczne:)
dziękuje :)
Ładne okazy kani. Tylko takie mało rozwinięte źle się potem smaży.
OdpowiedzUsuńte byly bardzo mięsne ;) nie nadawały sie do jedzenia. Ale na foto w sam raz :-)
OdpowiedzUsuńA ja się boję kani, rośnie ich u nas dużo, ale nigdy się nie odważyłam ich zrywać. Podobno są pyszne, ale łatwo je pomylić ze sromotnikiem - podobno.
OdpowiedzUsuńktoś kto zna sie dobrze na tych grzybach powinien Ci je pokazac i mozna je jek schabowego podawac :) sa przepyszne :)polecam !!!
OdpowiedzUsuńMy też mało w tym roku.
OdpowiedzUsuńAle sowy były. A jakże!!!
Uwielbiam.
Fotogeniczne:)
OdpowiedzUsuń